Geen beroemde artiesten meer speelbaar in Guitar Hero 6 | Gamer.nl

Geen beroemde artiesten meer speelbaar in Guitar Hero 6 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Activision werd eerder aangeklaagd door Courtney Love vanwege het feit dat haar voormalige echtegenoot Kurt Cobain speelbaar was in Guitar Hero 5 en nummers vertolkte van andere artiesten. Volgens Love maakte Activision onrechtmatig gebruik van Cobain's imago en naam. De band No Doubt klaagde de uitgever ook aan omdat spelers met de bandleden nummers van andere artiesten konden spelen in Band Hero.

Wel krijgt de nieuwe Guitar Hero een Quest-modus waarin de speler rocksterren als Metallica's Lars Ulricht tegen het lijft loopt. Wanneer de speler de nummers van een rockster weet uit te spelen, komt er een alter-ego beschikbaar, zoals Warrior Lars. Guitar Hero 6 komt dit jaar nog uit.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou