Geen 3D voor 3DS-game Cubic Ninja | Gamer.nl

Geen 3D voor 3DS-game Cubic Ninja | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Er is gekozen om geen gebruik te maken van stereoscopische beelden, omdat Cubic Ninja intensief gebruikmaakt van een andere feature van de Nintendo 3DS; de gyroscoop. Omdat de 3DS gebruik maakt van brilloze 3D-techniek, komen 3D-beelden alleen tot hun recht als de speler recht voor het scherm zit. Dat is bij Cubic Ninja niet mogelijk, omdat de speler de 3DS juist dient te kantelen om Cubic Ninja te besturen, legt AQ Interactive uit.

Cubic Ninja

Cubic Ninja is een puzzelplatformer die wordt bestuurd met de gyroscoop van de Nintendo 3DS. De game bevat meer dan honderd levels waarin de speler moet oppa en voor water, vuur en andere hinderni en. In Japan moet de game voor de relatief lage prijs van 3,990 yen, ongeveer 35 euro, uitkomen op 7 april.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou