Het Britse Official Playstation 2 Magazine heeft een aantal nieuwe dingen over de PS3 onthuld, waaronder een deel van de launch line-up. De line-up zal onder andere uit de volgende games bestaan:

John Woo's Stranglehold

Tekken

Sonic The Hedgehog

Resistance: Fall of Man

Rainbow Six: Vegas

Lair

Motorstorm

Untold Legends: Dark Kingdom

Wij verwachten dat in ieder geval Unreal Tournament 2007, Warhawk, Ridge Racer 7 en de nieuwe reeks aan EA Sports-titels hier nog bij komen.

Ander nieuws is dat Monolith, de ontwikkelaar van onder andere F.E.A.R. en Condemned: Criminal Origins, een game voor de PS3 in ontwikkeling heeft. Waarschijnlijk zullen we hier op de E3 meer over te horen krijgen. Iemand anders die nog iets te melden had, is de producer van Devil May Cry 4. Hij had liever gezien dat de PS3 in 2007 was verschenen in plaats van eind 2006. Dit zou best wel eens met de geplande release van zijn aanstaande actiegame te maken kunnen hebben.

Het laatste leuke nieuwtje is dat het op het online-netwerk van de PS3 mogelijk zal zijn om met de Eyetoy 2 een foto van je gezicht te laten maken die vervolgens op een CGI avatar geplakt zal worden. Altijd grappig, zullen we maar zeggen. Alle details omtrend het online-netwerk zal ongetwijfeld op de E3 volgen.