'Gebrek singleplayer moet kwaliteit Battlefield 2042 ten goede komen'

'Gebrek singleplayer moet kwaliteit Battlefield 2042 ten goede komen'

Battlefield 2042 richt zich volledig op multiplayer en heeft dus geen singleplayercampagne. Volens Dice moet dat de kwaliteit van het spel ten goede komen.

Dat meldt Dice's general manager Oskar Gabrielson aan GamesRadar. "We kunnen ons hierdoor meer focussen. We willen de schaal vergroten en onze drie belangrijke multiplayerervaringen leveren. De keuze (voor geen singleplayer) heeft er voor gezorgd dat we ons volledig kunnen richten op een aantal kwalitatieve verbeteringen, en dat is erg belangrijk voor ons."

Volgens Gabrielson kunnen spelers nog steeds een narratief in het spel verwachten, ondanks het gebrek aan een singleplayercampagne. "We kunnen nog altijd een boeiend narratief binnen de spelwereld die we bouwen leveren. Je gaat het zien: de wereld en het narratief ontwikkelt zich via de live service en door de ogen van de Specialists."

Battlefield 2042 werd eerder deze week onthuld. Het spel is gericht op multipayer en komt naar consoles en pc. Op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S zijn gevechten met 128 spelers mogelijk - op Xbox One en PS4 gaat het om 64 spelers en kleinere maps. De game komt op 22 oktober uit, maar een open bèta moet eerder volgen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Geen singleplayer en specialists in de multiplayer hebben we gezien in Black Ops 4, en laat dat nou een Cod zijn die ik nou niet echt heel speciaal vond... en het verhaal? Geen idee haha. Benieuwd hoe EA dit gaat doen maar ik heb liever geen specialists, dit gaat nooit goed qua balancing.

0
test

@MelvinChowder idd ja als ik een cod kut vind heb ik iig nog de single player om wat vermaak uit te halen maar bo4 was en kut en had dus geen singleplayer.

0
test

Dus eigenlijk brengen ze gewoon de Warzone versie uit voor Battlefield, maar dan wel betaald en met battle pass?

0

@MoodyBanter Eigenlijk gewoon een MP-only, gezien Battlefield geen Battle Royal bevat. Wel enorm jammer.. Vond de SP's van BF altijd wel erg goed, hoewel de BF:V mij al enorm tegen viel.

0
test

@MoodyBanter nee

0

Aanbevolen voor jou