Gebande gamers op Origin kunnen nu singleplayer spelen | Gamer.nl

Gebande gamers op Origin kunnen nu singleplayer spelen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hoewel de beleidsverandering reeds op 8 maart is doorgevoerd, werd deze pas sinds afgelopen weekend actief door EA gecommuniceerd. Voor die datum konden gebande spelers überhaupt geen Origin-games meer opstarten.

Spelers met een ban kunnen nu de offlinemodus van Origin activeren, om hun PC-games alsnog op te starten. EA benadrukt dat het grootste deel van de bans die worden uitgedeeld van tijdelijke aard is en dat de meeste accounts na een bepaalde tijd weer online kunnen.

EA krijgt regelmatig kritiek om zijn beleid omtrent het bannen van accounts. Zo kon het gebeuren dat Origin-gebruikers hun games niet meer konden spelen, omdat ze geband waren na bepaalde opmerkingen die ze in een EA-forum hadden gedaan. Met het geüpdate accountbeleid lijkt de uitgever hier een einde aan te willen maken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou