Gears-studio The Coalition hielp mee met ontwikkeling Halo Infinite

Gears-studio The Coalition hielp mee met ontwikkeling Halo Infinite

Gears-ontwikkelaar The Coalition heeft meegeholpen met de ontwikkeling van Halo Infinite.

Dat blijkt uit de LinkedIn-pagina van de voormalige level artist van The Coalition, Adam Bodden, zo ontdekte Twitter-gebruiker bogorad222. Daarna werd ontdekt dat voormalige The Coalition-werknemer Hugo Gutierrez Mares, een VFX-artist, ook aan de campagne en filmpjes van Halo Infinite heeft gewerkt.

Het is voor het eerst dat duidelijk wordt dat The Coalition heeft meegeholpen aan de ontwikkeling van de langverwachte shooter. Het spel wordt voor zover bekend verder alleen ontwikkeld door Halo-studio 343 Industries.

Halo Infinite moest eigenlijk met de lancering van de Xbox Series X en S eind vorig jaar verschijnen. Na de eerste onthulling eerder in 2020, die door fans wisselend werd ontvangen, besloten 343 en Microsoft meer tijd in de ontwikkeling te steken. Infinite moet nu ergens dit jaar uitkomen op Xbox Series X en S, Xbox One en pc. De multiplayer wordt daarbij free-to-play.

halo infinite

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Hoop dat ze een betere bad Guy creëren. Die Bokito look-a-like uit de eerste trailer was weinig inspirerend.

0
test

@Roy36NL met z'n speech recht uit het hart! Arme bokito 😂

0

Manman, ik hoop dat Infinite weer de magie van de eerste drie delen weet te pakken. Daarna is het redelijk bergafwaarts gegaan met uitzondering van Reach. De eerste keer dat je levels als Arriving on Halo, Assault on the Control Room en The Silent Cartographer speelde, waren legendarisch.

0
test

@Tinus Tussengas-1 amen

0

Aanbevolen voor jou