Gears-ontwikkelaar toont deze maand Unreal Engine 5-techdemo

Gears-ontwikkelaar toont deze maand Unreal Engine 5-techdemo

The Coalition, de studio achter de moderne Gears-games, toont later deze maand een nieuwe demo die het bedrijf in Unreal Engine 5 heeft gemaakt.

De demo heet Alpha Point en wordt op 20 juli tijdens de GDC getoond. De demo, die zal draaien op een Xbox Series X, is gemaakt zodat de ontwikkelaar de pas uitgekomen engine kan "beoordelen". 

Daarbij wordt benadrukt dat de demo zich vooral richt op de real-time lichteffecten die met de Lumen-technologie worden mogelijk gemaakt. Ook technieken als 'Virtual Texture' en 'Temporal Super Resolution' komen voorbij.

Hoewel de beelden hoogstwaarschijnlijk niets weggeven van de volgende game van The Coalition, moet het kijkers wel een indruk geven van wat de ontwikkelaar allemaal kan met Unreal Engine 5. Voor zover bekend werkt The Coalition aan meerdere projecten. In mei gaf de studio al aan te willen overschakelen naar Unreal Engine 5 voor diens toekomstige games.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd vind ze 1 van xbox beste studios

0

Gears 5 is echt prachtig. Als ze UE5 gebruiken voor de volgende Gears ben ik helemaal benieuwd wat ze dan weten te maken

0

Aanbevolen voor jou