Gears-ontwikkelaar plaatst Unreal Engine 5-techdemo's online

Gears-ontwikkelaar plaatst Unreal Engine 5-techdemo's online

Gears-ontwikkelaar The Coalition heeft eerder deze maand Unreal Engine 5-techdemo's getoond. Die demo's zijn nu publiekelijk te zien.

Eerder deze maand werd al aangekondigd dat The Coalition een Unreal Engine 5-demo genaamd Alpha Point zou tonen op de GDC. Dat deed het bedrijf dan ook, maar de demo zelf was nog niet publiekelijk zichtbaar tot nu.

De Alpha Point-demo is de eerste techdemo van het bedrijf die geheel in Unreal Engine 5 is gemaakt. Daarnaast is er een video waarin personages in real-time worden gerenderd op Xbox Series X. Beide video's zijn hieronder te zien.

In mei dit jaar liet The Coalition al weten dat het zich aan het voorbereiden voor de stap naar Unreal Engine 5. Wel liet het bedrijf toen weten dat het voorlopig geen nieuwe games aankondigt - het zou tijd kosten om een nieuwe engine de meester te maken.

Recentelijk viel op het LinkedIn-profiel van een werknemer te lezen dat het bedrijf al een halfjaar aan een nieuwe IP werkt. Mogelijk wordt die game naast een nieuw deel in de Gears-serie ontwikkeld.

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Je weet nu al dat de nieuwe Gears smullen gaat worden!

0
test

@brushaway ze zijn dus ook bezig met een nieuwe ip, ben wel benieuwd wat ze kunnen als ze hun creativiteit helemaal los kunnen laten. Maar gears 6 na gears 5 heb ik ook echt zin in.

0

@hulstpower Wist ik niet, klinkt ook tof! Toch wel een van de sterkste ontwikkelaars die veel uit de series x gaat halen lijkt me :)

0

Ziet er zeker hoopvol uit. Kom maar door met gear 6. Off topic komt er nog een review van death’s door. Dat is toch wel een hidden gem op Xbox.

0

Aanbevolen voor jou