Gears of War: Ultimate Edition ondersteunt 4K op pc | Gamer.nl

Gears of War: Ultimate Edition ondersteunt 4K op pc | Gamer.nl

Gears of War: Ultimate Edition op pc ondersteunt 4K-resolutie en is uitgerust met dedicated multiplayer servers. Dit was kort te lezen op de officiële Windows 10-pagina van de game. De pagina is inmiddels weer offline gehaald. 

Voordat de pagina offline werd gehaald, was Windows Central in staat een screenshot te maken. In de screenshot is te zien dat het spel niet alle juiste informatie bevat, wat onder andere op te maken is uit de prijs voor de game. De prijs voor de game wordt namelijk aangegeven als 774,99 pond.

In de omschrijving is onder andere te lezen dat het spel op 4K-resolutie draait en Dolby 7.1 Surround Sound ondersteunt. “Elk aspect uit de originele Gears of War is verbeterd en gemoderniseerd, waaronder het licht in de game, de omgevingen, de personages en de cutscenes.” Het spel heeft daarnaast vijf extra campagnemi ies en bevat vijf Gears of War-comics die in het spel kunnen worden gelezen.

De multiplayer-modus draait op snelle dedicated servers met ontgrendelde refresh rates. Spelers kunnen nieuwe multiplayermodi spelen, waaronder Team Death Match, King of the Hill, Blitz en een speciale modus gemaakt door de Gears of War-community. Alle dlc multiplayer maps uit de Xbox 360-versie en drie maps uit de originele Gears of War voor pc maken deel uit van de game. Het spel ondersteunt daarnaast zowel keyboard als gamepad en de Windows 10-versie biedt een Deluxe Weapon Skin Pack en elf extra multiplayer personages.

Een deel van de minimale en aanbevolen systeemeisen zijn ook in de screenshot te zien. Hieruit wordt duidelijk dat in ieder geval DirectX12 vereist is om het spel te kunnen spelen.

Gears of War: Ultimate Edition kwam in augustus vorig jaar uit voor Xbox One. De pc-versie staat gepland voor maart dit jaar. 

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou