Gears of War Ultimate Edition 'niet al te laat in 2016' naar pc | Gamer.nl

Gears of War Ultimate Edition 'niet al te laat in 2016' naar pc | Gamer.nl

Gears of War: Ultimate Edition verschijnt vroeg in 2016 voor pc-gebruikers. Dat zegt Phil Spencer, hoofd Xbox-zaken bij Microsoft. Hij reageert hiermee op een vraag van een Twitteraar.

"We hebben nog geen data onthuld maar [Gears of War Ultimate Edition] komt niet al te laat volgend jaar uit", aldus Spencer. Hoewel de oorspronkelijke vraag was of het spel voor maart uit zouden komen, gaat Spencer hier niet op in. Killer Instinct verschijnt in elk geval in maart op pc, tegelijkertijd met de release van het derde seizoen met nieuwe vechters.

Gears of War Ultimate Edition is een herziene versie van Gears of War uit 2006. Deze versie heeft vernieuwde graphics, animaties en een andere besturing. Tevens bevat deze versie maps die alleen op de pc-versie van het origineel verschenen.

Zowel Killer Instinct als Gears of War Ultimate Edition verschijnen voor pc's met Windows 10. Dit is onderdeel van Microsofts strategie om Xbox One en Windows 10 nauw samen te laten werken. Zo is het al mogelijk om Xbox One-games te spelen op een pc met Windows 10.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou