Gears of War: Ultimate Edition bevat alle Gears of War-games | Gamer.nl

Gears of War: Ultimate Edition bevat alle Gears of War-games | Gamer.nl

De Ultimate Edition van Gears of War op Xbox One geeft spelers toegang tot Gears of War, Gears of War 2, Gears of War 3 en Gears of War Judgement. De actie geldt ook voor de Ultimate Edition Bundle waar een Xbox One-console bij zit. Dat schrijft Microsoft op de officiële Xbox-blog.

De vier Gears of War-spellen worden speelbaar via Backward Compatibility, het gaat dus om de Xbox 360-versies. Spelers die in aanmerking willen komen voor de actie moeten de Ultimate Edition tu en 25 augustus en 31 december 2015 via Xbox Live spelen. De actie geldt alleen voor de Xbox One-versie van Gears of War: Ultimate Edition en niet voor de pc-versie.

Gears of War: Ultimate Edition is een remaster van het origineel uit 2006. De remaster ondersteunt een resolutie van 1080p en een framerate van 60 fps. Verder zijn de graphics opgepoetst en zitten er nieuwe multiplayermodi in de remaster.

De remaster geeft spelers ook toegang tot de multiplayerbèta van Gears of War 4. Deze gaat in 2016 van start. Gears of War 4 zelf verschijnt eind 2016.  Gears of War: Ultimate Edition komt in Europa op 28 augustus uit voor Xbox One. De pc-versie verschijnt op een niet nader bekende datum in 2015.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou