Gears of War-spelers verdienen 115.000 euro voor goed doel | Gamer.nl

Gears of War-spelers verdienen 115.000 euro voor goed doel | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het geld gaat naar de Child's Play Charity, een organisatie die speelgoed en games geeft aan kinderen in ziekenhuizen. De actie was onderdeel van de Fate of Carmine-campagne, waarin spelers het lot van het personage Clayton Carmine in Gears of War 3 konden bepalen door een 'Save Carmine' of een 'Carmen must die' t-shirt te kopen voor hun Avatar. De broers van Clayton legden in de eerdere Gears of War-games al het loodje. De uitslag van de campagne en daarmee de toekomst van Clayton, werd niet vrijgegeven.

Gears of War 3 verschijnt op 8 april en kent een coöperatieve modus voor maximaal vier spelers en een nieuwe multiplayermodus genaamd Beast Mode. Spelers nemen in deze modus de controle over de Locust en moeten de COG-leden aanvallen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou