Gears of War-film speelt zich in alternatief universum af

Gears of War-film speelt zich in alternatief universum af

De aankomende verfilming van Gears of War speelt zich in een alternatief universum af, losstaand van de games.

Dat meldt Rod Fergusson, studiohoofd van Gears-ontwikkelaar The Coalition, in een interview met IGN. "Om de film succesvol te maken moet het allereerst een geweldige film zijn, en daarna pas een geweldige Gears-film. De film moet zich afspelen in een soort alternatieve realiteit. Het moet niet afhankelijk zijn van het verhaal uit de game, en ook niet het verhaal in de games beïnvloeden."

Volgens Fergusson is er zo meer ruimte voor potentie. Op deze manier wordt er naar alle media rondom Gears gekeken, van boeken tot strips. "Er zijn andere franchises met een gigantische bijbel van zevenhonderd pagina's met regels en verhaal. Toen wij zoiets deden, aren er twee pagina's. We willen dat mensen de vrijheid hebben om nieuwe ideeën te bedenken en om het anders aan te pakken."

Wel moet de film zich afspelen op planeet Sera. Ook moeten er bepaalde personages uit de games te zien zijn in de film, al liet Fergusson niet weten over welke personages hij het had.

De Gears of War-film is sinds 2016 in ontwikkeling. F. Scott Frazier schrijft de film. Er is nog niets bekend over de casting. Ook is niet duidelijk wanneer de film uitkomt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

vraag is natuurlijk welke richting ze willen ingaan.. Willen ze 'realisme' of willen ze puur 'familie'vermaak..

0

why even bother Maar goed, bij The Coalition zijn ze de draad ook wel een beetje kwijt als het over gears of war gaat..

0

Aanbevolen voor jou