Gears of War-film moet terug naar tekentafel | Gamer.nl

Gears of War-film moet terug naar tekentafel | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder dit jaar liet regi eur Len Wiseman, die al in 2007 werd benaderd voor het project, weten niet langer verbonden te willen zijn aan het project. Het script waarmee Wiseman zou gaan werken had een kostenplaatje van 100 miljoen dollar. Volgens Bleszinski zijn productiebedrijven in Hollywood niet bereid om zoveel geld te steken in een film voor volwa enen zonder liefdesverhaal.

District 9

De Gears of War-verfilming gaat nu terug naar de tekentafel, om meer op District 9 te gaan lijken, vertelt Bleszinski. District 9 is een sciencefictionfilm die ondanks een zeer klein budget overtuigende special effects en een goed verhaal had en daarvoor lovende kritieken kreeg. Het oorspronkelijke Gears of War-script leek meer op dat van de rampenfilm 2012, aldus Bleszinski.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou