Gears of War 4 lanceert 11 oktober op Xbox One | Gamer.nl

Gears of War 4 lanceert 11 oktober op Xbox One | Gamer.nl

Microsoft heeft een releasedatum bekendgemaakt voor Gears of War 4. Op 11 oktober wordt de third-person shooter uitgebracht voor Xbox One.

De releasedatum werd onthuld in een bericht op Xbox Wire van community director Adam Fletcher. Volgens hem is Gears of War 4 “het begin van een epische nieuwe saga voor één van de meest gerenommeerde gamefranchises”.

Rod Ferguson, hoofd van de ontwikkelstudio achter Gears of War 4, heeft hiernaast in een interview met Game Informer prijsgegeven dat alle modi in de game speelbaar zijn via splitscreen-multiplayer. Vanwege de complexe techniek wordt de splitscreen-actie in 30fps vertoond.

Bezitters van Gears of War: Ultimate Edition op Xbox One of Windows 10 krijgen vanaf 18 april toegang tot een gesloten bèta, die zich richt op de Versus-multiplayermodus. Vanaf 25 april worden andere Xbox Live Gold-leden ook op verschillende momenten uitgenodigd. De gehele bèta eindigt op 1 mei. Volgens Ferguson is deze bèta voornamelijk bedoeld om de techniek achter de game te testen.

Gears of War 4 is vanaf 11 oktober beschikbaar voor Xbox One. Het is nog onbekend of een pc-versie ook wordt uitgebracht.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou