Gears of War 3-wapens vrijgespeeld met oudere achievements | Gamer.nl

Gears of War 3-wapens vrijgespeeld met oudere achievements | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Als spelers bijvoorbeeld level vijf hebben bereikt in de multiplayermodus van Gears of War 2, dan ontvangen ze een chromen versie van het Hammerburst-wapen in de multiplayer van Gears of War 3. Andere chromen wapens worden vrijgespeeld door het behaald hebben van nog onbekende achievements in de eerste twee Gears-games. 

"De chromen wapenset is een soort bedankje voor mensen die onze games in het verleden hebben gespeeld", legt Fergu on uit. Spelers die de gouden Hammerburst en Lancer hebben in Gears of War 2, krijgen die ook weer in Gears of War 3. De gouden wapens konden worden verkregen via de Special Edition van Gears of War 2, of via codes die werden weggegeven rond de release van die game.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou