Gears of War 3 krijgt Fenix Rising-DLC | Gamer.nl

Gears of War 3 krijgt Fenix Rising-DLC | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spelers met een Season Pa krijgen de DLC gratis. Voor andere gamers kost Fenix Rising 800 Microsoft-punten of een kleine tien euro. Fenix Rising bevat nieuwe player-skins voor de multiplayermodus en de vijf multiplayermaps Academy, Anvil, Depths, Escalation en The Slab. Deze zijn elk gebaseerd op gebieden uit de verhaalmodus.

Bovendien maakt deze uitbreiding het mogelijk om opnieuw te beginnen in de multiplayermodus wanneer spelers het maximaal haalbare niveau, level 100, hebben bereikt. Dit is vergelijkbaar met de zogenaamde Prestige-mogelijkheid in de Call of Duty-games. Spelers beginnen weer van voor af aan in de multiplayermodus en spelen daarmee exclusieve skins voor hun wapens vrij. Bovendien krijgen spelers een speciaal icoon om hun prestatie aan anderen te kunnen tonen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou