Gears of War 3-DLC is zonder Marcus, Dom en Cole | Gamer.nl

Gears of War 3-DLC is zonder Marcus, Dom en Cole | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We hebben al aangegeven dat er downloadbare mi ies voor de campagne komen. Wat ik alvast kan vertellen is dat Marcus, Dom en Cole daar niet inzitten", zo verklaart Bleszinski. "Ik vind dat DLC uniek en cool moet zijn, net zoals Lost and the Damned, Gay Tony [Grand Theft Auto IV] en Mad Moxie's Underdome Riot [Borderlands]. Downloadbare content staat er om te spelen en plezier te hebben."

Voor de toekomstige DLC van Gears of War 3 is een kortingspas te verkrijgen. Met deze pas, die 2400 Microsoft-punten kost, schaffen spelers direct de eerste vier pakketten aan. Zonder de korting komt de totaalprijs van deze pakketten neer op 3600 Microsoft-punten. Gears of War 3 ligt vanaf vandaag in de winkels.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou