Gears of War 3 bevat speciale 'cover-moves' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spelers kunnen een vliegende trap doen vanuit een schuilplaats om zo een vijand die dichtbij staat uit te schakelen. Daarnaast is ook bekendgemaakt dat spelers zelf allerlei opties kunnen aanpa en aan de co-op modus voor vier spelers. Zo kunnen spelers de spelregels van de game veranderen of de hoofden van personages extra groot maken.

Verder is er een nieuw wapen onthuld voor de game, namelijk de Silverback. Deze mech heeft een minigun en een rocketlauncher. De mech kan daarnaast gebruikt worden voor de roadie run en curb stomp.

Gears of War 3 verschijnt op 8 april 2011 voor de Xbox 360 en speelt zich anderhalf jaar na Gears of War 2 af. Marcus Fenix neemt het samen met Dom Santiago weer op tegen de Locust, die de mensheid en zijn eenheid van trouwe soldaten, Delta Squad, naar de afgrond hebben gedreven.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou