Gears 5 ontvangt op Xbox Series X-lancering een next-gen update

Gears 5 ontvangt op Xbox Series X-lancering een next-gen update

Op 10 november - de dag dat Xbox Series X en Series S verschijnen - komt er ook een next-gen update voor Gears 5 uit.

De update zorgt er voor dat de game in 120 frames per seconde in de multiplayer draait op zowel Series X als Series S. Tussenfilmpjes in de campagne draaien nu op 60 fps in plaats van 30 fps.

De update voegtook een New Game+-modus toe. Ook worden er twee nieuwe moeilijkheidsgraden toegevoegd: Inconceivable - de hoogste moeilijkheidsgraad die er is - en Ironman, dat hetzelfde is als Inconceivable, maar spelers de campagne helemaal opnieuw laat opstarten wanneer ze doodgaan.

Verder kunnen spelers in de game Marcus Fenix in WWE-legende en Guardians of the Galaxy-acteur Dave Bautista veranderen. Bautista gaf in interviews meerdere keren aan dat hij graag Fenix zou spelen in een Gears of War-film, en uitte zijn teleurstelling dat hij nooit voor de rol gevraagd werd.

Tot slot komt er in december nieuwe verhalende downloadbare content in de vorm van 'Hivebusters' uit voor de game Hierin zouden de drie leden van Team Scorpio uit de Escape-modus een hoofdrol krijgen. Meer details over de dlc zijn nog niet bekend.

Buiten de technische verbeteringen komt alle nieuwe content ook naar de Xbox One- en pc-versies van de game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ga hem nog wel een keer spelen om alleen met Dave batista te spelen.

0
test

@hulstpower ik ook. Maar ik wil een bepaalde keuze van de campaign ook anders doen. Had de eerste keer de verkeerde keuze gemaakt

0
test

@Aces-82 ja die keuzes heb ik al een keer gedaan beide.

0
test

Niemand kan Marcus vervangen. En volgens mij ben ik een van de weinigen die Bautista geen geschikte keuze vindt om Marcus te spelen. Ja qua uiterlijk lijkt hij er een beetje op, maar de stem komt niet eens in de buurt, en Bautista is best een beroerde acteur. Verder kan ik niet wachten op 10 November om weer te kunnen knallen op de Series X.

0
test

@bambam1979 batista is geen goede acteur mee eens maar hij lijkt er wel heel erg op op Marcus kwa bouw. Maar vind persoonlijk uncharted film slechter gecast met Tom Holland en mark wallhberg, maar dit is mijn persoonlijke mening. Vind Tom Holland helemaal geen drake.

0
test

@hulstpower Klopt ook inderdaad, en Wallhberg is in de verste verte geen Sully. Heb niks tegen hem, maar dat is gewoon slechte casting.

0

Aanbevolen voor jou