Ban voor alle Gears 5-spelers die vroegtijdig een potje verlaten

Ban voor alle Gears 5-spelers die vroegtijdig een potje verlaten

De makers van Gears 5 hebben een nieuw systeem gelanceerd om de multiplayer-ervaring van spelers te verbeteren. Het nieuwe systeem deelt straffen uit aan spelers die vroegtijdig stoppen met een multiplayer match.

Eerder was het systeem alleen actief voor ranked matches, dit laat Dana Sissons, hoofd communicatie bij Gears of War, weten in een tweet als reactie op een speler. Een andere Twitter-gebruiker reageerde daarop met de opmerking dat ze eerst moesten werken aan de reden van spelers om een potje vroeg te verlaten.

Sinnons reageert daar op: “Bedankt voor de feedback, het team werkt aan verschillende items die de speelervaring gaan verbeteren. We zijn het er allemaal over eens dat quittershet spel voor iedereen verpesten, dus dit is slechts de eerste stap op dat pad.” Meerdere spelers hebben nu gerapporteerd dat de straffen niet alleen actief zijn in ranked, maar ook de andere multiplayer-modi.

Vlak nadat het nieuwe systeem van start ging werd een speler geband voor twee jaar als gevolg van het meerdere malen vervroegd verlaten van een match. The Coalition Studio meldt via Twitter dat er ook rekening wordt gehouden met eerder gedrag van spelers, maar om iedereen nog een kans te geven, zijn de bans die tot nu toe zijn uitgevoerd ontdaan. Wel worden spelers gewaarschuwd dat deze ieder moment weer uitgedeeld kan worden als de speler zich wederom vroegtijdig terugtrekt uit een match. De tweet eindigt met de onheilspellend melding, “jullie zijn gewaarschuwd”.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is dit niet een beetje extreem? Ik heb zelf ook een hekel aan Disconnectors en Leavers, maar soms kan er iets tussen komen. Moet er niet aan denken dat je zonder kwaad bewust een potje start, er opeens een belangrijk telefoontje of weet ik veel wat gebeurd, en je maanden gebanned bent.. Laat staan een internet spike/storing. Ligt er uiteraard wel aan hoe vaak je een potje dan wel ''mag'' leaven.

0
test

@WvA In dit geval ging het om iemand die binnen 1 dag van de 21 potjes er 18 vroegtijdig was geleaved, in dit geval ben ik het eens met het bannen van deze speler (hoewel 2 jaar wel imho aan de extreme kant is), nu is het niet zo dat je na een disconnect of een keertje leaved meteen gebanned word natuurlijk :)

0
test

@MelvinChowder Oh in dat geval zeker eens! Hoewel 2 jaar idd wel extreem is (dat is basicly een lifetime, want daarna zal vast gears 6 al uit zijn en de community over gesprongen zijn).

0
test

Ik vind de Dota2 straf tot nu toe altijd het beste. Leave en je kan een paar minuten niet joinen. Doe je nog een paar keer dan een paar dagen. In extreme gevallen weken tot maanden.

0

Aanbevolen voor jou