Gears 5 meest succesvolle Xbox Game Studios-lancering deze generatie

Gears 5 meest succesvolle Xbox Game Studios-lancering deze generatie

Gears 5 is de meest succesvolle lancering van een spel van Xbox Game Studios deze generatie.

Afgelopen weekend werd het spel door meer dan drie miljoen gamers gespeeld, zo heeft Microsoft laten weten. Dat is het dubbele aantal spelers van het in 2016 verschenen Gears of War 4. Daarbij is het de meest gespeelde Xbox Game Studios-game in de lanceringsweek sinds het in 2012 uitgekomen Halo 4.

Ook op pc was de game succesvol: Gears 5 werd daar door drie keer zoveel gamers gespeeld als Gears of WAr 4. Het is daarmee ook de meest succesvolle game op de pc-versie van Xbox Game Pass tot nu toe. Ook is het de meest succesvolle lancering van een Xbox Game Studios-game op Steam.

Gears 5 ontving een 9 op Gamer.nl. We schreven: 'Met Gears of War 4 toonde The Coalition aan de essentie van Gears te snappen, maar met Gears 5 durft de ontwikkelaar eindelijk stappen voorwaarts te zetten. Waar in het verleden vooral de multiplayer de show stal, is het nu de impactvolle campagne die Gears 5 zo sterk maakt. Dat doet verder niets af aan de ijzersterke multiplayer, die met de toevoeging van de Escape-modus nog leuker is geworden.'

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ja wat verwacht je dan? je gooit een AAA game voor 1$ en de ultimate edition voor 2$ in de store en dan kon je het ook nog eens 4 dagen eerder spelen ;P

0
test

Niet om lullig te doen o.i.d. maar het was ook hun enige exclusive die het goed gedaan heeft.

0
test

@The soy sauce Het is niet de enige exclusive die het goed doet. Dus heb je in mijn ogen de schijn tegen dat je het niet lullig bedoelde. :)

0
test

@DarkRuleR Inderdaad, Forza Motorsport en Horizon doen het altijd standaard goed, en ook Sea of Thieves heeft nog altijd een playercount van meer dan 8,4 mil.

0

Aanbevolen voor jou