Gears 5 komt op 10 september uit

Gears 5 komt op 10 september uit

Microsoft heeft aangekondigd dat Gears 5 op 10 september uitkomt op Xbox One en pc. Tevens toonde het bedrijf nieuwe beelden van de game.

Gears 5 draait om Kait Diaz, een Outsider die afstamt van de Locust. Kait moet samen met de speler achter de oorsprong van de Locust en haar familie komen. JD Fenix uit Gears of War 4 keert ook terug, samen met zijn vader Marcus Fenix en zijn vriend Delmont Walker. Op Microsoft's persconferentie werd een nieuwe modus genaamd Escape getoond, een co-op ervaring voor drie spelers.

Gears 5 werd op E3 2018 uit de doeken gedaan, samen met de strategische game Gears Tactics en Gears POP!. De franchise die op Xbox 360 ontstond werd in eerste instantie door Epic ontwikkeld, maar wordt tegenwoordig door Microsoft-studio The Coalition gemaakt.

De scifi third person shooter-games draaien om het gevecht tussen de mensheid, dat als kolonisten verschillende planeten hun eigen maakt, en de Locust, een buitenaards ras dat via de spelonken van hun thuisplaneet naar de oppervlakte komt om af te rekenen met de mensen.

Watch on YouTube

Er werd ook een nieuwe trailer van Gears POP! getoond. Die is hieronder te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wat een verschrikkelijke video. Heeft helemaal niets meer de oorspronkelijke Gears te maken. Geef het dan gvd een andere naam ipv de franchise nog verder te verkloten.

0
test

@Agent 4125 en zelfs geen singleplayer gameplay deze keer. Dat was echt teleurstellend.

0

Gears judgement was de laatste die mijn interesse wekte.. jammer dat een game van dit kaliber zo verkloot word, teleurstellende e3 dit jaar btw

0

Aanbevolen voor jou