Gears 5 is nu gratis speelbaar via pc

Gears 5 is nu gratis speelbaar via pc

Gears 5 kan tot 12 april gratis gespeeld worden op pc.

De game is gratis speelbaar via zowel Steam als de Windows Store. Op 12 april kan de gratis versie niet meer gespeeld worden. Overigens zijn zowel de singleplayercampagne en alle multiplayermodi speelbaar.

De scifi third person shooter-games in de Gears of War-reeks draaien om het gevecht tussen de mensheid, dat als kolonisten verschillende planeten hun eigen maakt, en de Locust, een buitenaards ras dat via de spelonken van hun thuisplaneet naar de oppervlakte komt om af te rekenen met de mensen. Het vijfde deel verscheen afgelopen jaar op Xbox One en pc.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik heb 4 dus nog nooit gespeeld, klopt het dat die ook gewoon niet te spelen is op PC? Kan zo snel niets vinden op steam

0
test

@WvA Die kan je gewoon spelen op pc maar via windows store of gamepass op pc. Ik weet niet of ie ooit op steam heeft gestaan.

0
test

@hulstpower Top thanks! Ik zag wel windows 10 staan maar ze schreeuwen vooral heel hard xbox op al die pagina's dus begon te twijfelen

0
test

@WvA https://store.steampowered.com/app/1097840/Gears_5/ In steam intypen "gears 5" en op enter drukken.

0
test

Het spel ziet er wel erg vet uit in die trailer.

0
test

Als je dit in native 4K met alles op Max zet dan ziet het er op de pc zo uit. @SuperDre Heerlijke game nog steeds, blijft super leuk om te spelen, wel met een controller!

0

Aanbevolen voor jou