Nieuws
Gears 5

Gears 5-controller voor Xbox One gelekt

verroeste, witgrijze kleur met blauwe tinten

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Op Twitter zijn verschillende afbeeldingen verschenen van een speciale Xbox One-controller in het teken van Gears 5.

Afgelopen weekend vond de eerste Versus Tech Test van Gears 5 plaats voor Xbox Live Gold-leden, in aanloop naar de lancering van het spel op 10 september voor de Xbox One en pc. Hoewel Microsoft nog geen officiële aankondigingen heeft gedaan over een speciale Xbox One-controller of console voor het spel, wisten verschillende mensen al afbeeldingen van een gelimiteerde Gears 5-controller te delen op Twitter.

Op de afbeeldingen is te zien dat de speciale Xbox-controller van Gears 5 een verroeste, witgrijze kleur heeft, met blauwe tinten. Over een Xbox-console in het teken van Gears 5 is nog niks bekend, maar omdat Microsoft in 2016 wél een gelimiteerde Xbox One S-console uitbracht voor Gears of War 4, is het niet uitgesloten dat ook Gears 5 een eigen console krijgt.

Vorige week vertelde Ryan Cleven, de ontwerpregisseur van Gears 5, nog in een interview met GameSpot dat speelbare helden in het spel zowel kunnen worden verdiend als worden aangeschaft. Hij verzekerde hierbij dat het spel geen element van verrassing bevat en dat spelers volledig inzicht hebben in welk personage of cosmetisch item wordt vrijgespeeld.

Dit artikel delen:

Lees meer

Farming Simulator-competitie van start met prijzenpot van 250.000 euro Android voor Nintendo Switch maakt Netflix mogelijk
2

Reacties op: Gears 5-controller voor Xbox One gelekt

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  Markus88

  • 29 juli 2019 23:36
  Dan heb je een redelijk vette controller gemaakt en de design klopt … dan maak je om het af te maken 2 fel blauwe kleuren op de triggers en verneuk je het design gewoon imo.. jammer!

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  Krytuun

  • 30 juli 2019 15:02
  @Markus88 Het is het harnas van Kait, de chest is het midden. De triggers staan gelijk aan de lichten op haar schouder. Beetje hetzelfde als de JD controller bij Gears 4

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.