Gears 5-controller voor Xbox One gelekt

Gears 5-controller voor Xbox One gelekt

Op Twitter zijn verschillende afbeeldingen verschenen van een speciale Xbox One-controller in het teken van Gears 5.

Afgelopen weekend vond de eerste Versus Tech Test van Gears 5 plaats voor Xbox Live Gold-leden, in aanloop naar de lancering van het spel op 10 september voor de Xbox One en pc. Hoewel Microsoft nog geen officiële aankondigingen heeft gedaan over een speciale Xbox One-controller of console voor het spel, wisten verschillende mensen al afbeeldingen van een gelimiteerde Gears 5-controller te delen op Twitter.

Op de afbeeldingen is te zien dat de speciale Xbox-controller van Gears 5 een verroeste, witgrijze kleur heeft, met blauwe tinten. Over een Xbox-console in het teken van Gears 5 is nog niks bekend, maar omdat Microsoft in 2016 wél een gelimiteerde Xbox One S-console uitbracht voor Gears of War 4, is het niet uitgesloten dat ook Gears 5 een eigen console krijgt.

Vorige week vertelde Ryan Cleven, de ontwerpregisseur van Gears 5, nog in een interview met GameSpot dat speelbare helden in het spel zowel kunnen worden verdiend als worden aangeschaft. Hij verzekerde hierbij dat het spel geen element van verrassing bevat en dat spelers volledig inzicht hebben in welk personage of cosmetisch item wordt vrijgespeeld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dan heb je een redelijk vette controller gemaakt en de design klopt ... dan maak je om het af te maken 2 fel blauwe kleuren op de triggers en verneuk je het design gewoon imo.. jammer!

0
test

@Markus88 Het is het harnas van Kait, de chest is het midden. De triggers staan gelijk aan de lichten op haar schouder. Beetje hetzelfde als de JD controller bij Gears 4

0

Aanbevolen voor jou