Gearbox Software heeft tegenover Computer and Videogames bevestigd dat men al bezig met de ontwikkeling van een opvolger op haar nog te verschijnen tactische shooter, Brothers in Arms. In Brothers in Arms krijg je de controle over een eenheid tijdens de Tweede Wereldoorlog en maak je met deze eenheid op realistische wijze de gehele oorlog mee, vanaf de landing in Normandië.

Het eerste spel biedt vooral missies in Frankrijk, maar in het tweede deel zullen waarschijnlijk The Battle of the Bulge en Operation Market Garden van de partij zijn. Gearbox heeft tegenover Computer and Videogames al bevestigd binnenkort België aan te doen, om daar locaties te bezoeken die in het spel een rol zullen spelen. Waarschijnlijk zal men voor Market Garden ook in Nederland polshoogte komen nemen.

Dat er een opvolger aan zit te komen, getuigt in ieder geval in vertrouwen in het eigen product. Of de gamers daar net zo over denken, zullen in de maart te weten komen. Dan is Gearbox van plan het spel uit te brengen op Xbox, Playstation 2 en PC.