Gearbox: "Vervolg op Borderlands is zeer aannemelijk" | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ja, ik kan waarschijnlijk wel bevestigen dat er een kans is op Borderlands 2. Als mensen meer willen en we meer kunnen maken en iedereen er geld aan kan verdienen, dan is het vrij logisch om dat te doen."

Logische zet

Neumann maakt wel duidelijk dat fans voorlopig niet hoeven uit te kijken naar het mogelijke vervolg. "Vooralsnog staat er niets gepland. We werken momenteel aan downloadbare content [voor het eerste deel]. We hebben eigenlijk nog geen enkel gesprek gehad over een vervolg, alleen maar wat opmerkingen gemaakt over wat cool zou zijn om te doen. Maar Borderlands is heel opwindend. Iedereen hier houdt van de franchise en het publiek heeft er ook een hoop lof en liefde voor. Borderlands 2 is een logische zet."

Enkele dagen geleden werd de eerste downloadbare content voor Borderlands, genaamd The Zombie Island of Dr. Ned, voor 24 november aangekondigd.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou