Gearbox toont teaser Borderlands-presentatie

Gearbox toont teaser Borderlands-presentatie

Gearbox Software heeft een teaser-video uitgebracht voor PAX East. De beelden hinten naar een of meerdere Borderlands-aankondigingen op de beurs.

De beelden tonen nieuwe en oude personages uit het Borderlands-universum in een 'masker van chaos'. De grote vraag is natuurlijk of Gearbox Borderlands 3 zal aankondigen, een game waar de studio volgens geruchten al lang aan werkt. Veel fans hopen een nieuw deel en verwachten dat de game traditiegetrouw op PAX wordt onthuld.

De afgelopen weken hintte Gearbox naar verschillende aankondigingen, waarvan sommigen overduidelijk gaan om Borderlands. Andere hints gaan mogelijk over andere franchises of nieuwe IP's. Ook werd Borderlands GOTY Edition laatst geregistreerd door ESRB.

Morgenavond om 19:00 uur Nederlandse tijd begint de livestream van Gearbox vanaf PAX East. De presentatie is te volgen via het officiële Twitch-kanaal van de ontwikkelaar.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

About time

0
test

na mij wat verslikt te hebben in loot-shooter dacht ik er achter te zijn dat dat soort games helemaal niks voor mij zijn. Toch Borderlands 1 en 2 helemaal kapot gespeeld meerdere malen. Ik hoop op aankondiging van deel 3! Zou ook tof zijn als de vorige delen naar de switch komen.

0

Aanbevolen voor jou