Gearbox Software-presentatie tijdens PAX East bevat onthullingen

Gearbox Software-presentatie tijdens PAX East bevat onthullingen

Gearbox Software laat weten iets te gaan onthullen tijdens PAX East eind deze maand.

De ontwikkelaar van games als Borderlands, Duke Nukem Forever en Aliens: Colonial Marines houdt op 28 maart op de beurs in Boston een presentatie van een uur genaamd de 'Gearbox Main Theater Show'.

Volgens de website van PAX krijgen mensen een blik op wat er achter de schermen bij Gearbox gebeurt. Ook zijn er "nooit eerder getoonde onthullingen en verrassingen". Of het gaat om nieuwe game-aankondigingen, is niet bekend, maar fans wachten al jaren op de onthulling van Borderlands 3. Hoewel niets er op wijst dat de game einde deze maand wordt onthuld, is het wel een mogelijkheid.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

De diverse Borderlands youtube kanalen zijn er van overtuigd dat * Er een Borderlands 1 remaster aankomt * Borderlands 3 al grotendeels af is * Er development activiteit is in Borderlands 2 en the Pre-sequel, potentieel een nieuwe DLC Ik zou het op zich wel aardig vinden als BL1 als DLC van BL2 opnieuw wordt uitgegeven, als een soort van "Hey Marcus, kun je het verhaal nog eens vertellen?". Dan zou het ook voor the handsome collection beschikbaar gemaakt kunnen worden op consoles als digitale download.

0

Hopelijk ook nieuws over wat blackbird interactive doet...hopelijk iets uit de homeworld franchise

0

Aanbevolen voor jou