Gearbox onthult tweede Borderlands 3-dlc tijdens PAX East

Gearbox onthult tweede Borderlands 3-dlc tijdens PAX East

Tijdens PAX East onthult Gearbox de tweede dlc voor Borderlands 3. De aankondiging hint naar de terugkeer van een bekend personage.

Ontwikkelaar Gearbox zegt een aantal "grote aankondigingen" in petto te hebben voor de game, waaronder volgende verhaaluitbreiding na Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot. Ook laat de ontwikkelaar zien wat er op de planning staat voor de rest van 2020, waaronder de grootste gratis content voor Borderlands 3. Verwacht wordt dat ook Mayhem Mode 2.0 wordt onthuld, de endgame-modus die allerlei parameters aanpast voor extra loot.

De stream is op 27 februari vanaf 20:30 uur te bekijken op het Twitch-kanaal van Borderlands en duurt anderhalf uur. Een jaar geleden werd Borderlands 3 onthuld tijdens PAX East.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Langzaam aan begint Borderlands 3 steeds meer op een echte Borderlands game te lijken in plaats van de lege huls wat het bij release was. Maar ze moeten nog wel de end of game boss flink aanpakken, dat is duidelijk met veel haast en weinig inspiratie gemaakt. Ik ben stelselmatig 5-6 levels hoger en sla hem/haar dood met een opgerolde krant.

0

@gimbal2 "stelselmatig 5-6 level hoger" Dan zit je dus nog niet in de endgame... Zet de game op mayhem 4 terwijl je level 50 bent. Dan zal je anders denken.

0
test

Dat stelletje idioten weigert stelselmatig om de stotterproblemen op PC op te lossen. Dat doet mij dan toch geloven dat het waarschijnlijk door de kopieerbeveiliging komt, die vermoedelijk bij iedere zoveel ingedrukten knoppen een verzameling data over en weer zend. tis triest.

0

Aanbevolen voor jou