Gearbox legt overzetting save-bestanden naar nieuwe Borderlands uit | Gamer.nl

Gearbox legt overzetting save-bestanden naar nieuwe Borderlands uit | Gamer.nl

Vanaf vandaag is de Gamer.nl-podcast elke maandag te beluisteren! Deze week hebben Erik, Joe en Ron het over Nintendo's nieuwe hardware en strategie op mobiele systemen, de spanningen tussen Konami en Hideo Kojima én vertelt Ron over Battlefield Hardline.

Spelers die de save-bestanden van Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel op de vorige generatie spelcomputers willen gebruiken in Borderlands: The Handsome Collection, moeten eerst een patch downloaden op die console(s). De patch zal later deze week beschikbaar komen.

Vervolgens kan in het hoofdmenu van de Borderlands-spellen op de PlayStation 3 of Xbox 360 Cro Save of Cloud Save geselecteerd worden. Daarna moeten spelers Upload Save kiezen en vervolgens de nieuwe console aanzetten. In het hoofdmenu van Borderlands: The Handsome Collection op de PlayStation 4 of Xbox One moeten spelers wederom Cro Save of Cloud Save selecteren. Om de save-bestanden te ontvangen moeten spelers Download Save kiezen.

Gearbox vermeldt dat er maar één save-bestand per keer geüpload kan worden. Spelers die meer save-bestanden hebben, zullen een save-bestand eerst moeten downloaden voordat een nieuw save-bestand geüpload kan worden.

Items in Claptrap’s Secret Stash in Borderlands 2 en Golden Key-verzamelingen worden niet overgezet. Spelers die eerdere versies van de game hebben gespeeld krijgen wel een beloning. Om die te ontvangen moeten spelers eerst inloggen in SHiFT. Hieronder staan de beloningen voor de verschillende games.

Borderlands 2: 75 Golden Keys, een Bada Rank Bonus, character customization;

Borderlands: The Pre-Sequel: 75 Golden Keys, een Bada Rank Bonus, unieke wapens en character customization.

Borderlands: The Handsome Collection wordt op 27 maart gelanceerd voor PlayStation 4 en Xbox One.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou