Gearbox komt met Homeworld-aankondiging tijdens PAX West

Gearbox komt met Homeworld-aankondiging tijdens PAX West

Gearbox Publishing en Blackbird Interactive hebben een teaser uitgebracht van een nieuw Homeworld-project.

Er is nog weinig informatie te halen uit de teaser, behalve dat er meer informatie op de planning staat op PAX West. Op 30 augustus wordt er tijdens deze beurs een Homeworld 20th annivesary viering gehouden in het Gearbox Main Theater, dus dan wordt meer info onthuld. Via Twitch kan de aankondiging bekeken worden.

De real-time strategiereeks die zich afspeelt op exotische planeten bestaat al sinds 1999. In de tussentijd zijn er diverse nieuwe delen en remakes uitgebracht. Homeworld: Deserts of Kharak is de meest recente game in de franchise en verscheen in 2016. Deserts of Kharak speelt zich voor de andere games af.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

''De real-time strategiereeks die zich afspeelt op exotische planeten'' Uhm, ik vind toch echt dat dit een ruimtestrategie is. Alleen Desserts of Kharak speelt zich af op een planeet. Omg hyped! Hopen dat het geen mobile game oid wordt. Toevallig nu bezig met Homeworld Emergence.

0
test

Homeworld 1 en 2 zijn idd gewoon in ''space'' en Deserts of Kharak op 1 planeet. Ook hyped als het terug gaat in ''space''. Vond dat toch een stuk epischer. Maar goal was ook meer om Homeworld als franchise terug te komen, met een laag budget.

0

Aanbevolen voor jou