Gearbox gaat nog een onthulling over Borderlands op PAX maken

Gearbox gaat nog een onthulling over Borderlands op PAX maken

Op Twitter heeft Gearbox Software gehint naar een derde onthulling voor de consumentenbeurs PAX East. Ditmaal lijkt het te gaan om Borderlands 2.

In de tweet is een licht vervaagde afbeelding te zien van een screenshot uit Borderlands 2. Dit is te zien aan het silhouet van het personage Maya uit de game. Maya is van de speelbare Siren-klasse en is alleen te vinden in Borderlands 2.

Het lijkt hier dus te gaan om een port van Borderlands 2 of Borderlands: The Handsome Collection naar een nieuw platform, vermoedelijk de Nintendo Switch. The Handsome Collection verscheen eerder voor PlayStation 4 en Xbox One, en Borderlands 2 werd eind 2018 uitgebracht voor PSVR. Deze laatste game kreeg recent ondersteuning voor de Aim Controller.

Borderlands 3

Bovenstaande tweet is niet de eerste hint naar een onthulling op PAX East. Eerder deze week plaatste Gearbox een afbeelding waarop een bord boven een snelweg met de datum 28 maart te zien is. Met name het aanvullende bord met 'uitgang 3' wijst op een aankondiging van Borderlands 3. De game lekte eerder toen Walmart Canada verschillende onaangekondigde games online zette, waaronder het Rage 2.

Daarnaast plaatste de ontwikkelaar een andere cryptische tweet met de tekst 'tijd om nog een game te teasen voor PAX!' en een afbeelding die doet denken aan het door Gearbox uitgegeven We Happy Few. Op het internet wordt gespeculeerd over een DLC-pakket voor die game, maar het zou ook kunnen gaan om een gloednieuwe titel.

Op donderdag 28 maart om 20:00 uur houdt Gearbox een presentatie op PAX East in Boston.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou