Gearbox hint naar nieuwe Brothers in Arms | Gamer.nl

Gearbox hint naar nieuwe Brothers in Arms | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We kondigen vandaag nog niets aan, maar we willen laten weten dat we heel veel om deze franchise geven", aldus Brian Martel, mede-oprichter van Gearbox Studios. "Het is iets dat we hebben gemaakt en dat heel veel voor ons betekent."

"We zijn nog niet klaar om iets concreets aan te kondigen. We willen er zeker van zijn dat alles goed is, voordat we jullie vertellen wat we aan het doen zijn", zei Randy Pitchford, baas van de studio.

"We geven Baker en zijn mannen zeker een rol in toekomstige games. Maar we gaan mi chien ook andere dingen doen die de game mi chien op andere manieren behandelen en het in een aantal verschillende richtingen brengen", voegde Martel toe. De laatste titel in de serie, Brothers in Arms: Hell's Highway, verscheen in september 2008 op Xbox 360, PlayStation 3 en PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou