Gearbox hint naar mogelijke Borderlands 3-onthulling deze maand

Gearbox hint naar mogelijke Borderlands 3-onthulling deze maand

Gearbox Software heeft in een tweet mogelijk gehint naar een aankomende onthulling van Borderlands 3.

Gearbox houdt tijdens PAX East op 28 maart een panel. Hoewel dit al eerder bekend was, is nog niet duidelijk wat het bedrijf daar precies gaat bespreken. Wel werd er eerder al gehint naar "nooit eerder vertoonde onthullingen".

Gearbox heeft nu in een tweet een illustratie getoond waarop een verkeersbord naast een snelweg staat met daarop de datum 28 maart en de stadsnaam Boston. Daarmee wordt duidelijk gerefereerd naar de presentatie op PAX East. Daarnaast is ook 'Exit 3' te zien op het bord, wat lijkt te hinten naar Borderlands 3.

Dat een derde deel in de Borderlands-reeks in ontwikkeling is, lijkt al jaren alles behalve bevestigd. Mogelijk geeft Gearbox op 28 maart dus de eerste details rondom het langverwachte spel.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Iedereen heeft dit wel bij een game en/of franchise. Borderlands is er zo een bij mij die ik gewoon niet leuk kan vinden. Ondanks dat het een erg populaire reeks is, weet het mij gewoon niet te boeien. Ik zou denken dat een FPS/RPG mij wel moet kunnen boeien, zeker in co-op, maar toch lukt het niet. Maakt niet uit, zonder mij hebben er genoeg mensen wel plezier mee.

0
test

@Vogeltje dit vind ik interessant, wat maakt dat 't je niet kan boeien? Ikzelf speel 't na al die jaren nog steeds op elke console denkbaar inclusief Vita XD

0
test

@Floppyhoofd_ Waarschijnlijk de type humor die de games hanteren. Ik vind deze te simpel en niet grappig. Ook ben ik niet zo'n fan van de grafische stijl. Daarnaast vond ik de PC performance ook nooit zo sterk voor een game die er zo uit ziet. Heb altijd een matige ervaring gehad wat betreft het draaien van de game zelf. Spellen die meer eisen draaiden wonderbaarlijk (veel) beter.

0

Aanbevolen voor jou