Gearbox-CEO aangeklaagd door voormalige advocaat

Gearbox-CEO aangeklaagd door voormalige advocaat

Gearbox Software en CEO Randy Pitchford worden door diens voormalige advocaat, Wade Callender, aangeklaagd.

Callender werd in november al aangeklaagd door de studio. Gearbox claimde dat de voormalige advocaat geld had geleend van de studio en dit geld nooit terug had betaald.

Callender zet nu deze tegenaanklacht in. Volgens hem, zo blijkt uit een artikel van Kotaku, zou er 12 miljoen dollar overgemaakt zijn naar Pitchford Entertainment Media Magic, LLC, als bonus voor CEO Pitchford. Dit bedrag had eigenlijk naar werknemers van de studio moeten gaan, alsmede in de ontwikkeling van een nieuwe Borderlands moeten worden gestoken.

Ook claimt Callender dat Pitchford in 2014 een USB-apparaat kwijtraakte met daarop diverse belangrijke documenten, alsmede pornografie met minderjarigen er op. De advocaat zegt dat Pitchford feesten organisserde waarin mannen zichzelf blootgaven aan minderjarigen.

Gearbox zelf laat aan Kotaku weten dat het om onrealistische claims gaat van een verbitterde voormalige werknemer. Ook Pitchford laat op Twitter weten dat de claims nergens op gebaseerd zijn.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

dit klinkt wel echt letterlijk allemaal als iemand die erg boos is (net als een klein kind) en die koste wat het kost iemand wilt terug pakken op wat voor manier dan ook. mocht het zo zijn dat het blijkt dat de beste man toch de waarheid spreekt dan zal ik perplex zijn!

0

Time will tell. Zijn in ieder geval geen leuke beschuldigingen

0

Aanbevolen voor jou