Gearbox blijft samen met 2K Games aan Borderlands-franchise werken

Gearbox blijft samen met 2K Games aan Borderlands-franchise werken

Gearbox Software blijft ondanks de overname door Embracer Group samen met uitgever 2K Games aan de Borderlands-franchise werken.

Dat heeft Gearbox-CEO Randy Pitchford gemeld aan de website VGC. "Er zijn dingen waar we erg goed in zijn en er zijn dingen waar anderen beter in zijn. Wat betreft Borderlands houden we van onze relatie met Take-Two en 2K Games en willen we samen blijven werken aan alle aangekondigde en geplande Borderlands-content."

Gisteren kondigde Embracer Group, de eigenaar van dochterondernemingen als THQ Nordic, Saber Interactive en Koch Media, aan voor 1,3 miljard dollar Gearbox Software over te nemen. De deal moet binnen drie maanden rond zijn en Randy Pitchford blijft CEO van de studio.

De Borderlands-games worden door 2K Games uitgegeven en het lijkt er dus niet op dat daar in de toekomst verandering in komt. Pitchford: "Ik verwacht dat we blijven samenwerken en samen nieuwe kansen blijven creëren... soms vind je gewoon de juiste groep die het volledige potentieel uit onze creatieve bezigheden haalt. We blijven openstaat voor die samenwerkingen." Pitchford herbevestigt dat Borderlands als franchise eigendom van Gearbox blijft.

Aan GamesIndustry.biz laat 2K Games daarnaast ook weten dat de samenwerking tussen de uitgever en Gearbox niet verandert, ondanks de overname van Embracer Group. Het is niet bekend of er intern een nieuwe Borderlands-game in ontwikkeling is bij Gearbox.

borderlands

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dus...meer BL3 dlc binnenkort?

0

Aanbevolen voor jou