Gearbox-baas "doodsbang" om Borderlands uit de brengen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Pitchford wijst op het feit dat Borderlands een nieuwe franchise is en in oktober moet concurreren met diverse grote titels. Zo verschijnen in die maand bijvoorbeeld Fifa 10, Brütal Legend en Forza Motorsport 3.

Risico

"Als mensen risico's nemen en deze niet worden beloond, zoals bij Mirror's Edge het geval was, dan wordt het moeilijker voor anderen om met enig vertrouwen risico's te nemen", zo vertelt Pitchford. "Ik ben erg bang, vooral omdat Borderlands een nieuw merk is, wat het nog lastiger maakt."

De ontwikkelaar gaf echter Bioshock als voorbeeld van een nieuwe game die het wel goed kan doen. "Er zijn mensen die alles willen spelen en iets nieuws willen beleven, dus ik hoop dat dit helpt. En als [een game] goed is, wordt hij wel opgemerkt."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou