We Are The Mods, wat de onofficiële naam voor de game is, zou een spirituele opvolger voor The Warriors worden. De game speelde zich af in het Groot-Brittannië van de jaren '60 toen de rivaliserende bendes Mods en Rockers, ontstaan uit twee subculturen onder jongeren, zorgden voor onrust in het land. 

Het spel was in ontwikkeling voor PlayStation 2 bij Rockstar Toronto, maar werd in opdracht van Rockstar New York veranderd in een Xbox 360-game. "Die overgang is terug te zien in veel van de content hier, aangezien Mods het eerste project is voor de zevende generatie spelcomputers waaraan het team heeft gewerkt. Het was een leerzame ervaring voor alle betrokkenen." Het werk aan de game vond plaats in 2006. In welk stadium de ontwikkeling zich bevond, is niet duidelijk. 

Red Dead Redemption

Kazan vertelt ook dat Red Dead Redemption is begonnen als een game voor PlayStation 2 en de eerste Xbox. Rockstar Toronto was verantwoordelijk voor het opnieuw ontwerpen van veel van de artwork van Rockstar San Diego toen de ontwikkeling van die game werd overgezet van PS2 en Xbox naar PS3 en Xbox 360.