Geannuleerde game WarDevil komt volgend jaar alsnog uit | Gamer.nl

Geannuleerde game WarDevil komt volgend jaar alsnog uit | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De ontwikkeling van Project Kane komt op naam van een kernteam binnen Ignition London, dat jaren terug het prototype voor WarDevil heeft gemaakt. Het kernteam wordt geleid door de sleutelfiguren van de visie achter Project Kane, verdere medewerkers aan het project zijn ingeschakeld via uitbesteding.

Project Kane staat gepland voor het vierde kwartaal van 2011. Oorspronkelijk zou het spel op de eerste Xbox uitkomen. Later werd de game, toen nog onder de naam WarDevil, overgeheveld naar de volgende generatie consoles. Daar begon het spel als een multiplatformtitel maar werd de Xbox 360-versie uiteindelijk geschrapt. Of het spel nu ook exclusief voor de PlayStation 3 wordt ontwikkeld, of toch ook voor de Xbox 360, is niet zeker. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou