GBA-games voor 3DS-ambassadeurs komen deze vrijdag | Gamer.nl

GBA-games voor 3DS-ambassadeurs komen deze vrijdag | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Of deze datum ook voor Nederland geldt, is niet bekendgemaakt. Naar verwachting zullen de titels hier op dezelfde dag beschikbaar zijn. Het gaat om tien games, te weten: F-Zero: Maximum Velocity, Super Mario Advance 3, Zelda: The Minish Cap, Fire Emblem: The Sacred Stones, Kirby & The Amazing Mirror, Mario Kart Advance, Mario vs. Donkey Kong, Metroid Fusion, Wario Land 4 en Wario Ware Inc. Minigame Mania.

De tien titels maken onderdeel uit van het amba adeursprogramma dat uitgever Nintendo in het leven heeft geroepen voor 3DS-bezitters. Wie de handheld voor 12 augustus aan heeft geschaft, kan in totaal twintig gratis games downloaden. Daaronder bevinden zich ook 10 oude NES-games, die inmiddels beschikbaar zijn. De gratis spellen zijn bedoeld ter compensatie van de vroege kopers, die 250 euro voor het apparaat betaald hebben. Op 12 augustus werd de 3DS in prijs verlaagd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou