Gas Powered Games zal een nieuwe RPG ontwikkelen voor SEGA voor de pc. Wanneer het spel zal verschijnen is nog niet bekend. Ontwikkelaar Gas Powered Games wist dit jaar veel hoofden te draaien met de uitstekende RTS Supreme Commander. Het volgende project zou wel eens deze RPG van SEGA kunnen worden, al schijnt Gas Powered ook nog te werken aan een komische game voor consoles.

SEGA bevestigt met het strikken van Gas Powered Games voor een nieuwe titel weer eens dat het de Westerse markt meer dan ooit serieus neemt. "Samenwerking met gevestigde en visionaire spelontwikkelaars zoals Chris Taylor en de getalenteerde mensen bij Gas Powered Games pas perfect bij onze strategie", aldus SEGA.

Ook Gas Powered Games zelf is zeer content met SEGA. "Onze focus bij Gas Powered Games is om spannende en visueel imponerende nieuwe werelden te scheppen, samen met revolutionaire spelervaringen en we zien SEGA als de perfecte partner in het bereiken van dit doel voor ons nieuwe RPG project", aldus Chris Taylor in het vocabulair van zijn marketingman.