Op 25 november a.s. gaat in de Jaarbeurs in Utrecht de vierde editie van GamExpo van start. Drie dagen lang krijgen bezoekers van dit evenement de kans om hands-on de allernieuwste games, hardware & gear te testen in een omgeving die aansluit op de lifestyle van de bezoekers. Op ruim 6000 m² staan diverse (inter-) nationale gameontwikkelaars, uitgevers en natuurlijk de consoles.

Recent maakte GamExpo bekend een samenwerking te hebben gesloten met Sp!ts en Telegraaf Expomedia, de evenementen tak van Dagblad De Telegraaf.Dit jaar kunnen enthousiaste toeschouwers vanuit de Sp!ts Game Arena de felle strijd van Benelux beste pc-gamers op de voet volgen. Daarnaast krijgen de bezoekers van de Sp!ts GAMEXPO de kans hun game skills op verschillende platvormen te tonen en met populaire prijzen huiswaarts te keren. De Lock and Load: Sp!ts Game Arena zou in eerste instantie zelfstandig plaatsvinden, maar Sp!ts en Telegraaf hebben een overeenkomst bereikt en gaan daarom samenwerken. Expomedia wilden de impact van het toernooi versterken en hebben besloten een samenwerking aan te gaan met GAMEXPO.

De Sp!ts GAMEXPO richt zich zowel op gamers, pc-enthousiastelingen als de professionals in de entertainmentsector. Elk jaar trekt het GAMEXPO-event in combinatie met de HCC!dagen rond de 100.000 bezoekers naar Jaarbeurs in Utrecht. De Sp!ts GAMEXPO is nu dan ook een prachtig multimediaal platform en biedt bedrijven de mogelijkheid hun doelgroepen vooraf en één op één tijdens het event te benaderen. Daarbij komt dat de entertainmentindustrie alvast de aandacht kan vestigen op titels die nog moeten verschijnen.