Er worden steeds meer LAN-Parties gehouden en ook volgende week is er weer één, ditmaal in Weert bij Eindhoven. (Bij mij vooral bekend vanwege de Centerparcs en de Disco Casablanca ) Het is 20 KM van Eindhoven en er zijn reeds zo'n 100 mensen in geschreven en wordt gehouden in het weekend van 18 t/m 20 augustus en dat is volgend weekend al.In het verre verleden (1996: ten tijde van Doom II en Duke Nukem 3D) leek het wel eens leuk om tegen andere mensen te spelen (De meeste spellen kon je destijds niet met meerdere mensen tegelijk spelen).

Daarom maar een paar oude arcnet kaartjes uit de vuilnis gered en een klein netwerkje opgezet voor twee man.

Dat smaakte onmiddelijk naar meer, en deze maandelijkse huiskamerhappening trok al gauw meer mensen. Tegen de tijd dat we twee jaar verder waren was het groepje gegroeid tot een man of 10 en begon m'n vriendin te klagen over de rommel en haar gebrek aan nachtrust vanwege de herrie.

Toen hebben we met een paar mensen de koppen bij elkaar gestoken, en hebben we het voor het eerst wat groter aangepakt in de Piuszaal in Tungelroy.

Deze 1e keer kregen we ±20 gamers bij elkaar. De keer daarop 30, 40, 50 (ondertussen nog een paar keer van locatie gewisseld) en daarna is het min of meer constant gebleven op 70.De inschrijfkosten zijn f25,-- en verder moet je je pc, UTP kabel, netwerkkaart en natuurlijk je goede zin meenemen .