In navolging van vorig jaar vindt dit weekend voor de tweede maal het Nederlands Kampioenschap Allround Gaming plaats. Tijdens het Flaming Dog Lanfestival in Delft zal op een podium met moderne pc's het toernooi gespeeld gaan worden. Een honderdtal deelnemers wordt verwacht tijdens het evenement.

Het LAN-evenement vindt plaats van vrijdag 23 tot en met zondag 25 mei, waarvan op zaterdag 24 mei het NK Allround Gaming gespeeld zal worden. Deelnemers spelen Unreal Tournament 3, Command & Conquer 3: Kane's Wrath en TrackMania Nations Forever om te laten zien wie het beste is in drie verschillende speelstijlen.

De beste drie 'allrounders' lopen weg met in totaal 2500 euro aan prijzengeld. 250 euro gaat naar de derde plaats, 750 euro verdient de tweede en de eerste positie krijgt een bedrag van 1500 euro uitgekeerd. Niet zo vaak komt het voor dat een Nederlands gametoernooi zulke hoge bedragen weggeeft. "Het is in ieder geval een mooie manier om alvast je vakantiegeld te verdienen," aldus de organisatoren.

Voor meer informatie en deelname kun je nog steeds terecht op de websites van het NK Allround Gaming en Flaming Dog Lanfestival.