Gamestreamer Ninja maakt overstap naar Mixer

Gamestreamer Ninja maakt overstap naar Mixer

De populaire gamestreamer Ninja is vertrokken bij Twitch en zendt zijn livestreams voortaan exclusief uit op Mixer.

Tyler 'Ninja' Blevins staat bekend als de meest populaire streamer ter wereld. Jarenlang zond hij livestreams uit op Twitch, maar vanaf nu doet hij dat dus op Mixer, het streamingplatform van Microsoft.

Volgens Blevins komt hij hiermee "terug in contact met zijn roots" en helpt het hem "herinneren waarom hij zo dol is geworden op streamen". Het is niet bekend hoeveel geld er gemoeid is met de deal.

Deze maand kunnen mensen gratis lid worden van Ninja's Mixer-kanaal. Dit is dus het meest goedkope moment om de gamestreamer te volgen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

had iets neer spannends verwacht zoals "twitch verband ninja van twitch omdat hij live op camera is gaan mastruberen" haha. maar het klinkt alaof hij weggaat bij twitch... maar hij kan toch gewoon youtube/twitch/Mixer tegelijk gebruiken? snap het doel niet zo goed.

0
test

@Markus88 dat heet nou een exclusieve deal... microsoft betaald een godvermogen om ninja ALLEEN op mixer te laten streamen ... dan moeten de mensen wel naar mixer komen.

0
test

@Markus88 Geld hij gaat exclusief uitzenden en MS heeft hem denk ik wel wat miljoenen aangeboden.

0
test

ik kijk niet naar de man, maar wat ik begrijp is dat twitch het niet zo nauw neemt met het gooien van dieren en blote penissen in beeld. Geen idee of mixer dat beter doet maar sinds mixer in de windows game bar zit kan ik niet anders zeggen dat het echt heel fijn werkt. Wat de reden precies is om over te stappen zal wel geld zijn?

0

Aanbevolen voor jou