Gamescom vanaf 2020 ook in Singapore

Gamescom vanaf 2020 ook in Singapore

Singapore gaat vanaf 2020 de Aziatische editie van Gamescom organiseren. De jaarlijkse gamebeurs wordt volgend jaar vanaf 15 tot en met 18 oktober georganiseerd in het land.

Gamescom wordt vanaf volgend jaar ook in Singapore georganiseerd. Keith Tan, de baas van het toerismebestuur in Singapore, is enthousiast over de samenwerking met de organisatie van Gamescom. Hij hoopt met de jaarlijkse gamebeurs Singapore neer te kunnen zetten als centrum voor de ontwikkeling en commercialisering van digitale content en games.

Net zoals bij de Europese editie van Gamescom is de eerste dag van het vierdaagse evenement gereserveerd voor de media en industrie. De overige drie dagen worden de hallen opgesteld voor het publiek en kunnen fans verschillende toernooien, showcases, workshops en presentaties van uitgevers en ontwikkelaars worden bezocht.

Gamescom wordt sinds 2009 georganiseerd en is een van de grootste gamebeurzen ter wereld. Vorig jaar trok het evenement maar liefst 370.000 bezoekers uit 114 landen. In april kondigde de organisatie achter Gamescom aan dat de beurs vanaf dit jaar ook een eigen liveshow krijgt, genaamd Opening Night Live. Tijdens de show worden onder andere nieuwe games onthuld door uitgevers en ontwikkelaars.

Vanaf 20 tot en met 24 augustus dit jaar vindt Gamescom plaats in Keulen. Blizzard maakte begin deze maand bekend voor het eerst niet aanwezig te zijn op de beurs in Duitsland, omdat het bedrijf zich wil focussen op de huidige games en toekomstige projecten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou