Gamescom gaat fysiek officieel niet door

Gamescom gaat fysiek officieel niet door

Nadat gisteren al zo goed als aan werd genomen dat Gamescom dit jaar niet fysiek gehouden zou worden, heeft de organisatie achter de beurs dit inmiddels bevestigd.

Via een bericht op Twitter liet men weten teleurgesteld te zijn dat Gamescom dit jaar niet door kan gaan, maar dat er wel grootste plannen zijn voor een digitaal evenement.

De komende weken moet de organisatie meer over dit evenement onthullen. Wel is al bekend dat Gamescom: Opening Night live, de show georganiseerd door Geoff Keighley, gewoon doorgaat.

Woensdag kondigde de Duitse overheid aan dat er tot en met eind augustus geen grote evenementen meer gehouden mogen worden in het land in verband met het coronavirus. Gamescom stond gepland op 25 tot en met 29 augustus. Door de handhaving van de Duitse overheid was het al zo goed als zeker dat de beurs niet door zou gaan, maar nu is het dus officieel bevestigd.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het wordt een rustige zomer! Geen vakantie (sommige), geen sport (EK) , geen festivals en beurzen. Uitgerekend het jaar van de de next gen consoles gebeurt dit. Jammer, maar er zijn zat dingen waar je je meer zorgen om kan maken. Wel zwaar k*t natuurlijk voor de organisatoren vanuit financieel perspectief!

0

Aanbevolen voor jou