Gamescom gaat dit jaar zowel fysiek als online door

Gamescom gaat dit jaar zowel fysiek als online door

Gamescom wordt dit jaar zowel fysiek als online gehouden op 24 tot en met 28 augustus.

Dat heeft de organisatie bekendgemaakt middels een persbericht. Gamescom werd de afgelopen twee jaar louter online gehouden in verband met het coronavirus. Nu kan de beurs volgens de organisatie echter weer fysiek plaatsvinden. 

Wel worden er extra maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk in te perken. Zo komen er digital rijen en worden er minder kaarten aan consumenten verkocht dan gebruikelijk. In Duitsland werden er gisteren in 24 uur tijd 250.000 nieuwe coronabesmettingen vastgelegd.

Zoals gewoonlijk wordt de beurs in Keulen, Duitsland gehouden. Het doel van de organisatie is daarnaast om er een 'groene' beurs van te maken door het co2-neutraal te maken. Dit gebeurt onder andere via vrijwillige donaties van standhouders en bezoekers en door het planten van bomen in het Gamescom-bos.

Hoe het online gedeelte van Gamescom dit jaar er precies uit gaat zien, is nog niet bekend. Wel wordt wederom Gamescom Opening Night Live gehouden, waar diverse aankomende games worden onthuld en getoond. Gamescom wordt dit jaar van 24 tot en met 28 augustus gehouden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ja leuk 4 uur wachten om een demo te spelen haha

0

Aanbevolen voor jou