Gamescape combineert LAN-event met pop-event | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Electronic Arts komt met een eigen LAN-party, een vrij speciale LAN party. Op deze LAN die in Maastricht plaats zal hebben, staat namelijk niet alleen het via een netwerk met elkaar gamen centraal, maar zullen ook verschillende bandjes met aanstormend talent en enkele gearriveerde artiesten hun opwachting maken.

Naast een evenement puur voor gamers is EA Gamescape (zoals het event officieel heet) ook een evenement voor bezoekers, de spannendste wedstrijden zullen worden geprojecteerd op enorme schermen, zodat het publiek dat op de tribunes zit volop kan meegenieten.

EA Gamescape is een heus gametoernooi waar uiteindelijk de beste clans in games als Medal of Honor: Allied A ault, Battlefield 1942 en Command end Conquer: Generals zullen weglopen met de hoofdprijs: de zogenaamde 'Medal of Honor' en een bedrag van €2500.

Echter, niet alle ingeschrevenen zullen uiteindelijk in Maastricht de eindrondes kunnen spelen, enkel de clans die in de online voorronde exceleerden reizen af naar het zuiden des lands. Meer informatie is te vinden op deze lokatie.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou